Lex van Wijk Hoveniers, erkend hovenier voor regio Alphen aan den Rijn

Lex van Wijk Hoveniers is een erkend hovenier uit Zoetermeer met Alphen aan den Rijn als belangrijk werkgebied. Al ruim 30 jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit alles volgens een totaalconcept voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wie is Lex van Wijk Hoveniers?

Lex van Wijk Hoveniers is een erkend hovenier met ruim 30 jaar ervaring. In Alphen aan den Rijn wonen en werken veel van onze opdrachtgevers; zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bekijk de verschillende tuinvoorbeelden.

Leveren van totaalconcepten

Lex van Wijk Hoveniers bezit alle disciplines om totaalconcepten te realiseren. Wij beschikken over eigen tuinontwerpers, die met hun ervaring en vakmanschap tuinwensen kunnen vertalen naar een ontwerp op maat rekeninghoudend met condities in Alphen aan den Rijn. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte leggen wij de tuin voor u aan.

Specialismen

U kunt - als potentiële klant uit (regio) Alphen aan den Rijn - gebruik maken van de ervaring en de vier specialismen van Lex van Wijk Hoveniers.

 • Tuinontwerp. Lex van Wijk Hoveniers beschikt over een eigen afdeling met ervaren tuinontwerpers. Zij kunnen al uw tuinwensen vertalen naar een creatief tuinontwerp. Een goed ontwerp houdt optimaal rekening met de beschikbare ruimte. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Lex van Wijk Hoveniers kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!
  » Lees meer over tuinontwerp
 • Tuinaanleg. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Lex van Wijk Hoveniers voert de tuinaanleg tot in perfectie uit. Het is ons doel, dat u decennia lang van uw tuin kunt genieten.
  » Lees meer over tuinaanleg
 • Tuinonderhoud. Een ander deel van onze werkzaamheden is het verzorgen en onderhouden van groenprojecten. Om een tuin in goede conditie te houden, is het van groot belang om de tuin geregeld en met zorg te onderhouden. Weinig tijd voor tuinonderhoud? Wij doen het graag voor u.
  » Lees meer over tuinonderhoud
 • Boomverzorging. Lex van Wijk Hoveniers kan u vakkundig adviseren over en het uitvoeren van het aanplanten, snoeien, (her-) beplanten en verzorgen van bomen. Hiertoe hebben wij vakkundig opgeleide medewerkers in dienst. Lex van Wijk Hoveniers kan u ook op het gebied van boomverzorging voorzien van een goed en objectief advies.
  » Lees meer over boomverzorging