Tuinaanleg

Dat de aanleg van uw tuin bij ons in goede handen is, is voor ons vanzelfsprekend. Wij gaan elke uitdaging aan en denken graag met u mee.

Een goede voorbereiding

Heeft u al een goed doordacht tuinontwerp? De aanleg van uw tuin begint met een goed plan. Een plan waarin al uw wensen zijn opgenomen en waarbij ook de praktische zaken goed zijn doordacht. Het aanleggen van een tuin is een flinke investering. Ons advies: neem voldoende tijd voor een goede voorbereiding. Laat u uitgebreid adviseren en laat een goed tuinontwerp maken. Een goed tuinontwerp voorkomt verrassingen en bespaart geld !

De offerte

De kosten voor de aanleg van de tuin worden vooraf duidelijk met u besproken. U ontvangt van ons een offerte waarin per onderdeel duidelijk wordt aangegeven wat de kosten zijn. Wij werken met een vaste prijs, afspraak is afspraak. Geen verrassingen achteraf !  

De aanleg

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Onze vakmensen verstaan hun vak en zorgen voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Wij werken met vaste teams. Wel zo prettig voor u, omdat u tijdens de aanleg dezelfde personen als aanspreekpunt heeft.

Tuinaanleg is maatwerk waarbij communicatie met u een belangrijke rolt speelt. Vragen, wensen, opmerkingen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag. 

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u en uw omgeving zo min mogelijk last heeft tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. 

De garantie

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak. De ontwikkelingen in ons vak gaan echter snel. Nieuwe technieken en materialen volgen elkaar in rap tempo op. Jaarlijkse scholing van onze medewerkers zorgt ervoor dat zij up-to-date blijven en in elke situatie een passende oplossing voor u paraat hebben.

Lex van Wijk Hoveniers is aangesloten bij Dutch Quality Gardens (DQG). Een collectief van groenpartners die individueel garant staan voor hoogwaardige tuinbeleving op maat. 

Als Dutch Quality Gardens hoveniers delen we ons passie, onze kennis en kunde met leden uit ons collectief en alle specialisten binnen het 'Tuinplatform Appeltern'.

Onze belofte

Wij maken waar wat we zeggen ! Het resultaat zal uw verwachtingen overtreffen !

Ik wil verder praten